Unlimited webhosting wordpress
9.5
Gekozen als beste Hosting
Unlimited Webhosting

Unlimited webhosting – Onbeperkt dataverkeer-, websites- en e-mailadresverkeer. Geweldig affiliate sites uit te breiden.

Voordelen :
 • Snelheid ⭐⭐⭐⭐⭐
 • 100 GB SSD opslag
 • Onbeperkt websites
 • Onbeperkt e-mailadressen
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
Nadelen ( geen )

  Beste WordPress Hosting van Nederland

  De betaalbare webhosting van Cloud86 garandeert de hoogste kwaliteit voor optimale prestaties en uptime. Ideaal voor CMS-systemen zoals WordPress.

  WordPress Unlimited webhosting

  Onbeperkt dataverkeer, websites en e-mailadressen. Perfect om te groeien.
  vanaf

  € 5,98* / maand

  *na verlenging € 11,95 per maand
   

  Affiliate marketing blog websites hosten bij Cloud86 maken is een must have met dit pakket!  U heeft nu maar 1 webhosting nodig .  Wilt u groeien met online geld verdienen dan hoef je alleen maar domeinnamen toe te voegen. ( dit zal dan jouw enige extra jaarlijkse kosten zijn. 

  In de Affiliate Marketing je:
  Dankzij internet is het 100% gratis. Ik wil je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leiden dankzij internet. Plan altijd je eigen dag.
  Bouw passief inkomen op. Geld verdienen tijdens het slapen of offline klinkt voor velen als een droom, maar vergeet dat we in het internettijdperk leven. Verhoog uw inkomen elke maand. Mijn inkomen stijgt elke maand omdat ik nieuwe activa bouw en bestaande elke maand laat groeien.
  Een bron van inspiratie voor vrienden en familie. Jacko vandaag is niet dezelfde persoon als Jacko 10 jaar geleden. Ik ben opgegroeid als mens. Ik wil dat jij hetzelfde doet.

  Kies voor WordPress Hosting van Cloud86

  Wilt u meer bezoekers en inkomsten uit uw website halen? Alle WordPress-hostpakketten worden standaard geleverd met belangrijke functies zoals SSD-opslag en ultrasnelle LiteSpeed-webservers!

   
   

  Bekijk de pakketten !

  Gratis verhuisservice

  Heeft u minder technische kennis en hulp nodig bij het verhuizen van uw website, database en/of e-mail? Onze technische specialisten staan ​​voor u klaar! Zet al je gegevens over en breng wijzigingen zo eenvoudig mogelijk aan.

  webhosting de goedkoopste
  Webhosting Unlimited met wordpress

  Over Cloud 86 :

  Technologie is essentieel voor ons
  U moet uw website of applicatie snel en altijd toegankelijk maken. Snelheid wordt een steeds belangrijkere factor voor zoekmachines, aangezien trage websites en applicaties de (bezoekers) gebruikerservaring verslechteren.

  Een slechte ervaring betekent minder conversies en uiteindelijk minder inkomsten, of frustratie bij het wachten op elke klik.


  We investeren fors in de technologie die aan uw presentatie ten grondslag ligt. Dit doen we op zowel hardware- als softwaregebied om onze dienstverlening snel en betrouwbaar te houden. Onze technici bewaken de infrastructuur van het toegangspunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en schalen deze indien nodig onmiddellijk op.

  Ten slotte besteden we veel tijd aan het verkennen en implementeren van nieuwe technieken om te zien hoe we de prestaties van onze websites en applicaties kunnen verbeteren.

  Op zoek naar een onderbouwing? Zo is WebhostingSpeedtest 2020 WebhostingSpeedtest 2020 naar voren gekomen als de snelste webhost van Nederland.

  Heb je een probleem met je website of stel je gewoon een korte en simpele vraag, dan kan het fijn zijn als je even kunt bellen. Naast e-mail kun je ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zo kunt u bij problemen snel wijzigingen doorvoeren.


  Veel hostingbedrijven zetten support en klantenservice achter hobbels, veelgestelde vragen, of liever nog meer. Support is duur en vaak moeilijk te coördineren met concurrerende tarieven. Wij zijn echter van mening dat het bellen van klanten erg belangrijk is.

  Er is geen eindeloze rondreis omdat de vragen en antwoorden niet goed worden begrepen. Alleen degenen die aan de telefoon zijn. Wij willen onze klanten helpen in de complexe wereld waar internet mogelijk is. Service en ondersteuning staat voor ons! Hoe gaat het met jou?

  Beschikbaarheid via de telefoon
  Onze klantenservice zit niet verborgen achter het chat- of ticketingsysteem. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen via het ticketingsysteem of een e-mail sturen naar de klantenservice, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Sommige vragen zijn alleen voor kort en snel contact, dus het is handig om telefonisch contact op te nemen met je hostprovider als je onderweg bent of als je geen computer in de buurt hebt.

  Europees datacenter

  Al onze hardware wordt apart aangeschaft en bevindt zich in Europese datacenters. Wij zijn geen reseller van grote publieke clouddiensten. Alleen op deze manier kunt u ervoor zorgen dat al uw gegevens in Europa blijven en tegelijkertijd storingen direct afhandelen zonder een beroep te doen op derden.

  Mocht u problemen hebben met de beschikbaarheid van de dienst, dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen.