De game “Far Cry” is erg populair. Vooral het derde deel zet het spel stevig op de kaart. Far Cry 4 en 5 zijn ook erg voordelig. Volgend jaar kunnen we Far Cry 6 gaan gebruiken. Far Cry 6 (Far Cry 6) is het hoogtepunt van de recente Ubisoft Forward (Ubisoft Forward), maar in feite is de game eerder opgedroogd. Dit heeft niets veranderd aan het feit dat we uitkijken naar het spel. Om je een beetje enthousiast te maken over wat er gaat gebeuren, hebben we de belangrijkste feiten op een rij gezet. Dit is het moment waarop “Far Cry 6” verscheen Als je van plan bent om eind dit jaar Far Cry 6 te spelen, dan hebben we spijt dat we je slecht nieuws moeten brengen. Je moet echt wachten op het spel. De game is vanaf 18 februari 2021 verkrijgbaar in de winkels.
De game is vanaf 18 februari 2021 verkrijgbaar
Dit zijn de platformen waarop je kunt spelen Aangezien “Far Cry 6” volgend jaar wordt gelanceerd, is het niet verwonderlijk dat de game op veel verschillende platforms verschijnt. Als je je huidige gameconsole niet wilt verliezen, hoef je dit niet te doen. De game wordt nog steeds uitgebracht op PlayStation 4 en Xbox One. Maar dit is ook een game die beschikbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series X. De pc-versie wordt niet overgeslagen en je kunt eindelijk games spelen via Google Stadia. Far Cry 6 neemt je mee naar het fictieve eiland Yara, gelegen in de Caribische Zee. Het is geen geheim dat de fabrikant Cuba in Cuba gaat lokaliseren. Dit is een plek waar de bewoners van het eiland onderdrukt werden door de leiders en spanningen veroorzaakten. Er komt een revolutie en jij als speler zal er een belangrijk onderdeel van zijn.

De bad guy van Far Cry 6

In de “Far Cry” -game hebben we altijd te maken met specifieke foute figuren die veel pijn veroorzaken. Deze keer koos de ontwikkelaar van het spel ervoor om een ​​fout te maken op basis van een echte acteur. Op deze manier wordt de slechterik President Antón Castillo gespeeld en zorgt Giancarlo Esposito voor het geluid. Zijn naam is eerder verwijderd en is duidelijk synoniem met het spel. Je speelt de beste man van de beste man, en hij verscheen ook in “Boys”, “The Mandalorian” en “Get Down”. In de eerste getoonde trailer speelde hij een belangrijke rol.
Naast Antón lijk je in de game ook te maken te krijgen met zijn zoon, Diego, die gespeeld wordt door Anthony Gonzalez. Er zijn echter hardnekkige geruchten dat Diego uiteindelijk uitgroeit tot Vaas, zoals we die kennen uit Far Cry 3. Dit zou te maken hebben met de wenkbrauw waar beide personages een litteken hebben.
De speler : Je werkt samen met Dani Rojas in Far Cry 6. Je kunt kiezen of het een mannelijk personage of een vrouwelijk personage is. Dani sloot zich aan bij de revolutie en gebruikte guerrillatactieken om het regime omver te werpen. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende wapens en voertuigen te gebruiken. Bovendien ben je niet de enige. Net als in andere spellen, kun je vrienden (die beesten kunnen zijn) gebruiken om je te helpen vechten.

Locaties in Far Cry 6

Daarom wordt het spel gespeeld op Yarra Island. Zoals je van zo’n game zou verwachten, zullen er veel veranderingen zijn. Er zijn natuurlijk verschillende oerwouden, kleine woonwijken en prachtige stranden in Far Cry 6. Maar games hebben ook kapitaal in de vorm van Esperanto. Volgens de ontwikkelaar zou het de grootste stad in de gameserie moeten worden, waar je op straat tegen vijandelijke troepen kunt vechten. Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om in het waterreservoir te zitten om te ontspannen.